Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for kr.0,00

No products in the cart.

Garderobetjek 2

‹Return to Previous Page
Beskrivelse

Beskrivelse

Jeg stylecoacher dig til at se din garderobe på en ny måde, og du får vejledning i, hvordan du kan rydde op og tynde ud i dit tøj. Jeg hjælper dig med at sammensætte en række sæt og viser dig forskellige kombinationsmuligheder, så du oplever, hvor mange forskellige sæt, du faktisk kan lave af få stykker tøj. Vi finder frem til din STILESSENS, som er en kategorisering af de styles, du føler dig allerbedst tilpas i. (STILESSENS er baseret på Stylecoach Tini Owilds koncept om stilkerner).

Du får:

  1. Jeg lærer dig at sortere og udnytte det tøj, du allerede har, så du bliver både lækker og føler dig godt tilpas.​

  2. I fællesskab finder vi din unikke stilessens, der gør dig meget klogere på din stil og dit stilpotentiale.

  3. Jeg lærer dig, hvordan du kan sammensætte dit tøj og få masser af forskellige sæt med få styles.​

  4. Du lærer, hvordan du med få tricks kan opdgradere dit look og skrue op for lækkerheden.

  5. Du lærer, hvad du skal gå efter, når du shopper.​

  6. Jeg giver dig principper og fif til oprydning og sortering af dit tøj.

Når vi er færdige har du følelsen af at have fået en ny garderobe uden at have brugt en krone på tøj. Du kan med det samme klæde dig i din nye stil med de sæt, vi har sammensat, og du ved præcist hvad der skal til, for at du både føler dig lækker og godt tilpas. Du slipper for et tøjskab, der bugner af tøj, du aldrig bruger, og du sparer penge, fordi du nu ved, hvad du skal gå efter, når du shopper, så du ikke længere laver fejlkøb.

Ønsker du efterfølgende at modtage en elektronisk stilrapport med beskrivelser af din stilessens, farver og snit, der er gode til dig, principper til din styling, ideer til, hvordan du kan arbejde videre med din stil, plus billeder af dig og de sæt, vi har fundet frem til, så skal du i stedet bestille et Garderobetjek 1

Stylecard
Inden din første session med STYLECOACHEN skal du udfylde et STYLECARD. Det er et skema, hvori hvor du svarer på forskellige spørgsmål. Spørgsmålene handler både om dine vaner i forhold til tøjvalg og om de tanker, du gør dig om dig selv og din stil. Du skal også tage 4 fotos af dig selv, som skal sættes ind i skemaet og sendes til mig. Skemaet skal give mig et indtryk af dig og dine behov lige nu, så jeg kan vejlede dig på den bedst mulige måde. Samtidigt sætter det gang i dine egne overvejelser, og det er et godt udgangspunkt, når vi sammen skal arbejde med at booste din stil.
Returns & Delivery
Returns and Exchanges
There are a few important things to keep in mind when returning a product you purchased.You can return unwanted items by post within 7 working days of receipt of your goods.
  • You have 14 calendar days to return an item from the date you received it.
  • Only items that have been purchased directly from Us.
  • Please ensure that the item you are returning is repackaged with all elements.
Ship your item back to Us
Firstly Print and return this Returns Form to: 30 South Park Avenue, San Francisco, CA 94108, USA Please remember to ensure that the item you are returning is repackaged with all elements. For more information, view our full Returns and Exchanges information.

Our offers

Related Products

Back to top
da_DKDansk